Útjára indítottuk információs portálunkat a súlyosan, halmozottan fogyatékos személyekről

Hosszas előkészítő munka után elindítottuk információs portálunkat, amelynek célja, hogy egy helyen megtalálhatóak legyenek a súlyosan, halmozottan fogyatékos személyeket / családtagjaikat / ellátó szakembereket érintő legfontosabb tudásanyagok, információk, események. Honlapunkat egy olyan közösségi térnek is szánjuk, amely közösség tagjai, olvasói összefognak, együtt dolgoznak a súlyosan, halmozottan fogyatékos emberek és családjaik érdekében.

A HSOÉSZ 2020-ban felmérést készített az érintett családok helyzetéről és igényeiről. Az ebből készült egyik legfontosabb megállapítása az volt, hogy a családoknak nagy problémát jelent a rendszerezett, érthető és hiteles információk hiánya. Ezt a hiányt igyekeztünk enyhíteni a honlap létrehozásával.

A portál életre hívását az az SHF munkacsoport kezdeményezte, amely  a Halmozottan Sérültek Országos Érdekvédelmi Szövetsége (HSOÉSZ) és az ÉTA Országos Szövetség együttműködése nyomán a súlyosan, halmozottan fogyatékos emberekért dolgozik.

Az shf.hu honlap létrehozását elkötelezett szakemberek, érintett szülők, valamint Szövetségünk tagszervezeteinek munkatársai segítették, akik tudásukkal, tapasztalatukkal a fogyatékos emberek, családjaik és az őket ellátó szakemberek javát szerették volna szolgálni. 

Látogasson el shf.hu honlapunkra, ha információhoz szeretne jutni vagy információt szeretne megosztani!  Legyen olvasónk, legyen társunk a közös munkában! Várjuk megkeresését az info.hsoesz@gmail.com  e-mail címen.

A honlap létrejöttét a Nemzeti Együttműködési Alap NEAO-KP-1-2022/8-000288 pályázata támogatta.