Információs honlapunk bemutatása a MAGYE Konferencián – Mór 2023. június 30.

Meghívást kaptunk a Magyar Gyógypedagógusok Egyesületének Országos Szakmai Konferenciájára, ahol lehetőségünk volt bemutatni készülő információs honlapunkat a súlyosan és halmozottan fogyatékosokat segítők szakosztálya számára.

Szervezetünk munkáját Szulyák Eleonóra, a HSOÉSZ szakmai munkatársa mutatta be, a honlap létrehozásának célját, tartalmát Urbanovszky Zsuzsanna, a projekt koordinátora prezentálta.

Az információs honlapunk létrehozásának célja egyrészt a súlyosan, halmozottan fogyatékos (SHF) embereket ápoló, gondozó családok nagyfokú információ-hiányának csökkentése. Másrészt egy olyan közösségi térnek is szánjuk az oldalt, amely közösség tagjai összefognak, együtt dolgoznak a közös célokért a súlyosan, halmozottan fogyatékos emberek és családjaik érdekében. A honlapot egyaránt szánjuk az érintett szülőknek, szakembereknek és mindazoknak, akik információt szeretnének megosztani és/vagy információhoz szeretnének hozzájutni a témában. 

A honlapot hamarosan a nagyközönség számára is bemutatjuk.

A konferencián való részvétellel a tudásunk gyarapodott, illetve olyan újabb együttműködési lehetőségek rajzolódtak ki számunkra, amelyek által tovább segíthetjük az általunk képviselt embereket.