Érdekvédelmi Fórum

A Halmozottan Sérültek Országos Érdekvédelmi Szövetsége meghívást kapott az Fogyatékos személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft „TÁRS – Szociális intézményi férőhely kiváltási szakmai koordinációs műhely kialakítása” című projektje keretein belül szervezett Érdekvédelmi Fórumra.
Mint megtudtuk, a fórumok rendszeresek, kb. 2 havonta kerülnek megszervezésre, célja a civil szervezetek tájékoztatása a TÁRS projekt előrehaladásáról, feladatairól, melyek mentén a kiváltásról is képet lehet kapni.
A március 9.-én megtartott fórumon lehetőség volt közvetlenül tájékozódni az egyik kiváltásban érintett szociális intézmény (Irmák Nonprofit Kft.) képviselőjével. Nagyon érdekes volt közvetlenül hallani a nehézségeket, terveket és a sikereket.
A szervezők felé jeleztük szándékunkat, hogy a halmozottan sérült emberek érdekében szeretnénk aktívan részt venni a fórum munkájában.
A kiváltásról, a támogatott lakhatásról, mint új szolgáltatási formáról szerzett információinkat folyamatosan meg fogjuk osztani tagszervezeteinkkel, az érdeklődő családokkal.

Pusztaföldi Judit
elnök